Voetjes van de vloer met de swingende salsa of creatief bezig zijn in het hoedenatelier. Beeldhouwen is kei-leuk en de workshop percussie vraagt om teamwork of de boerderij op om zelf kaas te maken.Doe mee!

Naast de thema´s ´Sportief Actief´ en ´Superspannend` heeft VVV Roosendaal speciaal voor degenen die niet stil kunnen zitten en liever zichzelf bezig houden, het volgende samengesteld. VVV Roosendaal heeft namelijk een aantal nieuwe en zeer leuke workshops ontwikkeld!

Ooit eens gedroomd over vakantievieren in Zuid-Amerika, maar niet de tijd en/of het geld ervoor gehad? VVV Roosendaal zorgt ervoor dat Zuid-Amerika naar u komt! Wie denkt aan dit exotische werelddeel, denkt meteen aan witte stranden, blauwe zeeën en een beeldschone natuur. Bovendien staat het bekend om zijn passievolle dans, namelijk de Salsa. De uit oorspronkelijk Cubaanse dans heeft de hele wereld al veroverd en komt nu Roosendaal veroveren! VVV Roosendaal biedt de mogelijkheid om middels een workshop deze dans onder de knie te krijgen zodat u anderen het nakijken kunt geven op de dansvloer.
Om in dezelfde sferen te blijven biedt VVV Roosendaal ook een workshop percussie aan voor de geïnteresseerden. Onder leiding van een ervaren percussionist leert u diverse percussie instrumenten bespelen. Deze twee workshops bieden u de uitgelezen mogelijkheid om te proeven aan andere wereldse culturen.

Naast deze exotische workshops biedt VVV Roosendaal ook een aantal workshops aan die gericht zijn op ons kikkerlandje. Zo is er de mogelijkheid om zelf uw eigen hoed te maken. Of heeft u altijd al eens uw eigen kaas willen maken? Dit alles kunt u zelf aan den lijve ondervinden door middel van speciaal samengestelde workshops. Deze workshops staan garant voor leuke dagjes uit met familie, voor bedrijfsuitjes of vriendenclubs.

Is uw interesse gewekt? Twijfel niet langer en neem een kijkje in het ruime assortiment aan workshops aangeboden door VVV Roosendaal.

U heeft de keuze uit de volgende workshops, namelijk:

Rockin Roosendaal

Chapeau!

Van Koe tot Kaas

Workshop Mandala Tekenen

Workshop Creativiteit