Als er over groepsarrangementen gesproken worden, denkt men dat deze alleen beschikbaar zijn voor volwassenen. Het tegendeel is waar, het is namelijk ook geschikt voor kinderen. In het thema ‘Voor Jong & Oud’ heeft VVV Roosendaal groepsarrangementen samengesteld die ook voor kinderen geschikt zijn. Op deze manier kunnen hele families of gezinnen met kinderen een leuk dagje uit beleven zonder beperkingen.

Deze groepsarrangementen zijn zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is. Er is een afwisseling van activiteiten die zowel de interesse wekt voor enerzijds de volwassenen, anderzijds die van kinderen. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook naar hun zin. Zo is er speciaal voor de jongere kinderen de mogelijkheid om zich uit te leven bij binnenspeeltuin Bosbad Hoeven. Er kan ook gekozen worden om te gaan skiën of te snowboarden in het Skidome in Rucphen, wat voor kinderen de ultieme uitdaging is.

Als u de sneeuw heeft gezien en toch liever wat verkoeling zoekt bijvoorbeeld in de zomer, heeft VVV Roosendaal de perfecte oplossing voor u. Deze verkoeling vindt u namelijk in de vorm van een middag vol waterpret bij Waterspeelpark Splesj! Gegarandeerd een middag vol plezier voor u en uw kinderen.

Op zoek naar een leuk uitje samen met uw kinderen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in het ruime assortiment aan zeer leuke groepsarrangementen. Maak er samen met uw kinderen een dag van om nooit te vergeten!

U heeft de keuze uit de volgende groepsarrangementen:

Hartelijk Halderberge

Kwiek en Energiek in Rucphen

Kinderparadijs Halderberge