Roosendaal is samen sterk

Inmiddels heeft het Corona-virus (COVID-19) grote impact op ons land en ver daarbuiten. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan zijn er door de Rijksoverheid en het RIVM maatregelen en richtlijnen uitgegeven. Dit betekent onder andere dat restaurants en cafés gesloten zijn en bezienswaardigheden en andere locaties in de stad niet toegankelijk zijn.

Winkels
Vele ondernemers in Roosendaal laten zien dat zij in deze uitdagende periode hart voor hun zaak hebben en hebben creatieve oplossingen bedacht. Terwijl sommige winkels gesloten zijn, worden in andere winkels extra voorzorgsmaatregelen genomen waardoor je toch veilig en vertrouwd bij je favoriete ondernemer je inkopen kunt doen. Er zijn soms aangepaste openingstijden en vaak zijn alleen pinbetalingen mogelijk. Sommige ondernemers bieden mogelijkheden voor private shoppen of online bestellen. Laten we met z’n allen de Roosendaalse ondernemers steunen!
Informeer bij de winkel zelf naar de mogelijkheden.

Horeca
Eet- en drinkgelegenheden zijn dicht in Roosendaal. Veel restaurateurs maken in deze tijden graag een uitzondering en zorgen ervoor dat je ook thuis van allerlei lekkers kunt genieten. Ze bezorgen nu aan huis of zorgen ervoor dat je je diner op een veilige manier afhalen. Laten we met z’n allen deze lokale ondernemers een handje helpen door online een heerlijke maaltijd te bestellen. Geniet zo van een culinair avondje in eigen huis!

Bekijk hieronder bij welk horecabedrijf je nu kunt bestellen


Bezorg- en afhaalservice

Dakota'z

Mijn Keuken

Bistro Le Mouton

Tom's Diner

Curry Masala

Grieks Restaurant Irodion

Restaurant Oost

Restaurant Zuyderburen

De Pannenkoekenbakker Heerle

Plaza Polar Bear

Delifrance

De smalle pijp

Kippie Roosendaal

Poelier Schrauwen

Visgilde Roosendaal

 

Alleen afhaalservice

Kwizien

De Sinjoor

Restaurant Sistermans

Restaurant Bali Baru

De Pastabar

Thalassa

Restaurant Vrouwenhof

Chagall

Fratino Bar & Keuken

Bagels & Beans

Lunchcafé Lente

't Paviljoen

Restaria HARTE VIER

Johnny's Burger Roosendaal

Cafetaria de Schaopskooi

Maddey's Roosendaal

Maestro Gelato D'Ouwe Mart

 

Alleen bezorgservice

Lounge 8

 

 

 

VVV Roosendaal inventariseert momenteel welke eetgelegenheden een bezorgservice hebben. Dit overzicht is dus nog niet compleet en wordt steeds aangevuld.