Fun run Scouting St. Jan
15 juni 2019
Voor het 75 jarig jubileum van Scouting St.Jan uit Roosendaal gaan we een te gekke FUN RUN organiseren!

Scouting St. Jan is opgericht in Roosendaal in 1944. Sinds 1969 zijn wij gehuisvest aan de Visdonkseweg 1a te Roosendaal van waaruit wij onze activiteiten ontplooien. Een ideale locatie, want onze poort grenst letterlijk aan het Visdonkse bos!
Ideaal dus om rondom ons Hoofd Kwartier (HK) een te gekke FUN RUN te organiseren voor jong en oud! Op een uitdagend parcours van 5km en 7,5km staan minstens 15 unieke FUN ACTIVITEITEN op je te wachten. Deze fantastische FUN RUN is zowel wandelend als hardlopend af te leggen.

De FUN RUN word georganiseerd door onze eigen leiding met behulp van onze leden. De FUN RUN is voor onze Scouting groep een mooie aangelegenheid om het 75 jarig jubileum groots te vieren!

Visdonskeweg 1A
4707 PE Roosendaal