Zwemvierdaagse 2019
14 t/m 17 oktober 2019
Ook dit jaar wordt er in de herfstvakantie weer de zwem4daagse gehouden in zwembad de Stok, in samenwerking met ZPV-Hieronymus.Iedereen van jong tot oud is welkom en kan meedoen met de zwem4daagse. Er wordt gezwommen in het wedstrijdbad en men kan kiezen voor 250 meter, 500 meter (recreatief) of 1000 meter (wedstrijd).
Na afloop krijgt iedereen een medaille voor de geleverde zwemprestaties.Als verrassing zullen er iedere avond demonstraties worden gegeven door de verschillende afdelingen van zwemvereniging Hieronymus. Dit alles om de sportieve zwemprestaties wat extra luister bij te zetten. Voor muziek wordt gezorgd en Kikker is ook weer van de partij. Durf jij deze sportieve zwemuitdaging aan?

De Stok 1
4703 SZ Roosendaal