Culturele Manifestatie
31 maart 2019
Roosendaalse culturele verenigingen presenteren zich aan de bevolking door een kort optreden in één van de zalen van de schouwburg of in het theatercafé. Ook zijn er marktkramen in de foyer van de schouwburg.

Muziekvereniging Roosendaal is present met twee orkesten.

In het Opleidingsorkest ofwel de Young Band onder leiding van Rumon Hagenaars bekwamen de voornamelijk jonge muzikanten zich in het samenspel. De focus ligt op populaire muziek. Het orkest werkt regelmatig samen met andere muzikanten.

Het Matineeorkest onder leiding van Marjolein Roovers bestaat uit muzikanten met enige ervaring die liever niet in de avond, maar in de middag willen repeteren. Het orkest is nog maar een paar maanden oud, maar blijkt in een behoefte te voorzien. De leden zijn enthousiast, het repertoire is gevarieerd. Het Matineeorkest is nog op zoek naar slagwerkers/percussionisten, trompettisten en fluitisten. Meer informatie via matineeorkest@muziekverenigingroosendaal.nl.

4701 HT Roosendaal
www.roospodium.nl