Kom genieten van de Jaarmarkt in Roosendaal!

Op zondag 26 mei staat de binnenstad van Roosendaal volledig in het teken van de Jaarmarkt. Tijdens deze Jaarmarkt slaan lokale ondernemers de handen ineen met handelaren uit heel Nederland om een fantastische markt neer te zetten. We vertellen je meer over deze gezellige dag in deze blog.

Wat is er te doen?

Tijdens de gezellige Jaarmarkt staat het marktterrein vol met ruim 200 kraampjes, (kinder)entertainment en standwerkers. Lokale ondernemers, handelaren uit de rest van het land en standwerkers hebben de kraampjes en stands gevuld met koopwaar, heerlijke versnaperingen en huis-, tuin- en keukenproducten. Naast de kraampjes is er voor de kinderen genoeg entertainment in de vorm van kinderattracties en is er een straattheater. Je kunt tijdens de Jaarmarkt shoppen, eten, drinken, spelen en vooral genieten. De markt is toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur en de toegang is gratis!

Kappellenlentefestival

De Jaarmarkt wordt op verschillende plekken afgewisseld met een podium van het gelijktijdige Kapellenlentefestival. Door het centrum van Roosendaal staan diverse podia verspreid waarop kappellen zorgen voor een gezellige sfeer. Circa 20 kappellen uit verschillende plaatsen, waaronder uit Roosendaal, verzorgen meerdere optredens tussen 12.00 en 18.00 uur. De combinatie van de vele muzikanten op het Kappellenlentefestival en de Jaarmarkt zorgt ervoor dat deze geweldige dag compleet is!

Waar is de Jaarmarkt?

Het marktterrein loopt van de oude Markt via de Raadhuisstraat naar de Nieuwe Markt en via het Roselaarplein naar de Dokter Brabersstraat. Je kunt je op deze grote Jaarmarkt dus de hele dag vermaken!

Shoppen tijdens Koopzondag

Tijdens de Jaarmarkt zijn ook de winkels geopend! Naast de gezellige kraampjes en stands kun je dus ook winkelen in de shops in de binnenstad. Hiernaast kan er in de binnenstad natuurlijk ook heerlijk worden gegeten en gedronken bij een van de vele restaurants en cafés.