Kom happen en stappen in het Pinksterweekend!

Een van de leukste aspecten van het voorjaar en de zomer zijn de gezellige foodfestivals die worden georganiseerd. Met Pinksteren kun je in de binnenstad van Roosendaal traditiegetrouw genieten van het HapStap Festival. Op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni kun je drie dagen lang verschillende culinaire hoogstandjes komen proeven tegen een leuk prijsje.

Driedaags culinair festival

Tijdens het driedaagse culinaire festival bieden lokale horecagelegenheden drankjes en hapjes aan die kunnen worden geproefd. Van sushi tot mosselen en van pulled pork tot mini-hamburgers, het is er allemaal. De meeste gerechten worden bereid in de buitenkeukens. Op de Markt, de Bloemenmarkt en het Tongerloplein kun je onder het genot van een drankje komen happen en stappen.

Live muziek in de binnenstad

Om het gezellige weekend compleet te maken, is er volop live muziek. Alle drie de locaties bieden muziek aan. De Markt staat vooral in het kader van feestmuziek en op de Bloemenmarkt is er ruimte gereserveerd voor singer-songwriters. Zo is er zowel culinair en muzikaal gezien voor ieder wat wils. Voor de kinderen is er genoeg kinderanimatie. HapStap Festival start elke dag om 14.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Op maandag is het culinaire festival om 20.00 uur afgelopen. Dit gezellige culinaire festival mag je zeker niet missen.

Swingen met Pinksteren

In dit weekend zijn er genoeg mogelijkheden om lekker te dansen. Vooral voor de liefhebbers van oudere muziek is dit een topweekend. Op zaterdagavond ga je Back to the 90’s met DJ Wimpie in Bruin Café JaxX! Vanaf 22.00 uur kun je hier gratis komen swingen op de lekkerste hits van de 90’s. Ook kun je op zaterdag vanaf 22.00 uur komen dansen tijdens Dance Classics in het Wapen van Roosendaal! Royal Apollo, bestaande uit DJ Paul Brugel en Paul Van de Casteel, zorgen voor lekkere muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ook hier is de toegang gratis! 

Winkelen tijdens koopzondag

Wil je tijdens het proeven even lekker gaan shoppen? Dan kan dit op zaterdag 8 juni en op koopzondag maandag 10 juni. De winkels zijn deze Pinkstermaandag geopend. Kom gezellig winkelen in de leuke straatjes en winkels die te vinden zijn in Roosendaal.