Download nu de fietsroutes Roosendaal 750 jaar

Roosendaal bestaat 750 jaar en dat moet worden gevierd! Daarom zijn in totaal 20 fietsroutes met verschillende thema’s samengesteld met een totale lengte van 750 kilometer. Op een fietsroute folder zijn 2 fietsroutes geplaatst. Elke fietsroute is ongeveer 35 kilometer lang. De 2 routes op een folder zijn te combineren tot een tocht van 75 kilometer. De 10 fietsroute folders met in totaal 20 fietsroutes hebben verschillende thema’s.

De fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar bij de VVV in Roosendaal, Wouw en Nispen! Ook zijn ze op deze pagina kosteloos te downloaden. De stempelkaart kan ook worden gedownload. Geniet met deze fietsroutes van de stad, het prachtige buitengebied en de diverse belevingspunten. Onderweg zijn er genoeg gelegenheden om te shoppen en om een terrasje te pakken!

Fietsliefhebbers kunnen onderweg stempels verzamelen bij de horecabedrijven die op de stempelkaart zijn vermeld. Als alle routes zijn gefietst, zijn 20 stempels verzameld en is de stempelkaart vol. Deze volle stempelkaart is in te wisselen bij VVV Roosendaal, VVV Wouw en VVV Nispen in ruil voor een  blijvende herinnering aan ‘Roosendaal 750 jaar’.