Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:

50+ Beurs
Met ruim 98.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers.De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Om 17.00 uur vertrekken wij weer vanuit Utrecht, Jaarbeurs, 50PlusBeurs.
Data : woensdag 20 en vrijdag 22 september 2017
Prijs : € 25,00 per persoon entree en vervoer / € 20,00 alleen vervoer per persoon

Kreadoe Beurs
KreaDoe is de meest veelzijdige en grootste hobbybeurs van Nederland. Vijf dagen lang vind je er alle creatieve hobby’s onder een dak.
Ben jij dol op knutselen, ben je een echte crafty girl of heb je gewoon behoefte aan een leuke nieuwe hobby? Dan is KreaDoe dé beurs voor jou.
Je kunt er terecht om lekker te shoppen, om inspiratie op te doen of aan de slag te gaan in een van de vele workshops.
Om 17.00 uur vertrekken wij weer vanuit Utrecht, Jaarbeurs
Prijs : € 31,50 per persoon,€ 22,50 alleen vervoer,
Data : 1 t/m 4 november 2017
 

Margriet Winter Fair
Er zijn diverse workshops en in het Margriet Theater treden diverse bekende artiesten op.
In de vele“winkeltjes” is er uitgebreid te shoppen en de laatste mode volgt u op de voet bij de diverse modeshows tijdens het festival. De columnisten van Margriet zijn ook aanwezig, die kunt u in levende lijve ontmoeten.
Prijs: € 33,00 per persoon sneldiensthaltes, € 35,00 per persoon overige haltes , € 20,00 p.p. Alleen vervoer ,€ 75,00 Vervoer en VIP kaart
Data: dagelijks van 17 november tot en met 23 november 2017.

Dagtocht Volendam                                                                                                                                                      

De bestemming is Volendam. Volendam staat bekend als het prachtige vissersdorpje aan het IJsselmeer. De bezige haven, het uitgaansgebied en het IJsselmeer lenen zich perfect voor een leuke en gezellige dagtocht. Wij brengen een bezoek aan een kaas- en klompen boerderij met koffie en gebak. Gevolgd door een rondleiding en proeverij van diverse soorten kaas, glaasje wijn en koek. Na de rondleiding volgt de lunch. U stapt in de touringcar met de lokale gids voor een rondrit. Tijdens de rondrit brengen we nog een bezoek aan een palingrokerij. We nemen afscheid met een toastje paling en rijden door naar Volendam. De Dijk met haar leuke winkeltjes, terrasjes en natuurlijk de haven, waar talloze bootjes af en aan varen. Een boeiend schouwspel en een stukje nostalgie is hier te vinden. Deze dag sluiten wij af met een heerlijk diner.

Datum: donderdag 31 augustus 2017
Prijs: €66,- pp. inclusief koffie met gebak, rondleiding kaas – en klompenboerderij, proeverij, lunch, rondrit, toastje paling diner

Antiekmarkt Lille
Als echte liefhebber mag je de jaarlijkse antiekmarkt in Lille echt niet missen. De brocante markt in Lille is de grootste van Europa !
Bij l’Esplanade, tegenover de Champs de Mars, zijn vooral veel kleine meubels en “prullaria” te vinden. Op de Boulevard Jean-Baptiste Lebas en omliggende straten, de Rue de Léon Trulin hebben zich de antiquairs uit verschillende landen verzameld. Deze handelaren bieden de grootste garderobekasten, fauteuils en eettafels te koop aan.
In het centrum bevindt zich een kermis met vele attracties. Het evenement staat naast brocante namelijk ook in het teken van gezelligheid.
Straattheaters, jazz- en popconcerten zorgen voor een plezierige sfeer. Verschillende lokale specialiteiten zoals “moules-frites” (mosselen en frietjes) worden aangeboden om even bij te komen van al dat slenteren.
We rijden om 20.30 uur we weer terug naar de uitstapplaatsen.
Prijs : € 28,50 per persoon,
Datum : zaterdag 2 september 2017

50PlusBeurs
Met ruim 98.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers.
De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.
Om 17.00 uur vertrekken wij weer vanuit Utrecht, Jaarbeurs, 50PlusBeurs.
Prijs : € 25,00 per persoon entree en vervoer / € 20,00 alleen vervoer per persoon
Data : woensdag 20 en vrijdag 22 september 2017
 

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.