Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:                                                                

Huishoudbeurs 2020 ! “mis het niet”
Van zaterdag 22 februari t/m 1 maart 2020 vindt weer het grootste vriendinnenfeest van Nederland plaats in Amsterdam RAI : Huishoudbeurs 2020.
Bent u al eerder op de Huishoudbeurs geweest? Dan weet u dat u ook dit keer weer kunt genieten van diverse artiesten, leuke aanbiedingen en vooral “shoppen , shoppen en shoppen” met je vriendinnen. Mannen zijn natuurlijk ook welkom. Wist u dat er ruim 450 verschillende exposanten deelnemen? Dat betekent heel veel producten binnen handbereik, om te passen, te proeven en te proberen.
De negenmaandenbeurs is ook op enkele dagen. U kunt dan ook de Huishoudbeurs bezoeken en andersom.
We rijden om 17.30 uur retour naar de uitstapplaatsen. Op zaterdag en zondag om 17.00 uur. Zondag rijden we geen sneldienst. Sneldienst opstapplaatsen zijn St. Willebrord kantoor en Breda Transferium Ettensebaan. (sneldienst wil zeggen dat u minder opstapplaatsen heeft.)

Data zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart 2020.

Prijs : vanaf € 25,50 tot € 37,50 p.p..


Libelle zomerweek
Op donderdag 14 mei gaat de Libelle Zomerweek van start op het Almeerder strand. T.e.m. woensdag 20 mei kunt u terecht op de ruim 1,5 kilometer lange  strandboulevard. De exposanten zijn weer aanwezig met de laatste trends op het gebied van : beauty, voeding, lifestyle,  decoratie, woon- en tuinproducten, muziek, boeken, enzovoorts. U kunt aan diverse workshops deelnemen. Tijdens deze week treden er diverse artiesten op. Er zijn ook voldoende eet- en drinkgelegenheden.

Om 17.30 uur vertrekken wij weer vanuit Almere, op zaterdag en zondag rijden we om 17:00 uur terug. Zondag rijden we geen sneldienst. Sneldienst opstapplaatsen zijn St. Willebrord kantoor en Breda Transferium Ettensebaan. (sneldienst wil zeggen dat u minder opstapplaatsen heeft)

Data : donderdag 14 mei t/m woensdag 20 mei 2020

Prijzen : vanaf € 25,50 tot € 37,50 p.p..

 

Keukenhof
Keukenhof is dé plek waar de lente echt losbarst. Ieder jaar weer wordt het park van kasteel weer omgetoverd in een bloemenpracht van ruim 32 hectare vol bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen.

Een overweldigende kleurenpracht. Een lust voor het oog, net als de unieke bloemenshows in de diverse paviljoens. Voor tuinliefhebbers en “fijn-een-dagje-uit-mensen”. Inspiratie en ontspanning in een prachtige historische parkomgeving met een totaal van 15 kilometer aan wandelpaden.

Om 18.00 uur rijden we weer terug.

Data : woensdag 8 april, zaterdag 25 april (Bloemencorso), donderdag 7 mei 2020.

Prijs : € 45,00


2e paasdagtocht
Deze verrassingsreis is natuurlijk weer op zijn Paasbest. Het programma blijft tot op het moment van vertrek “mysterieus”.

Datum : 13 april 2020.

Prijs : 95,00 p.p. incl. verrassing, koffie met gebak, lunch en diner.

 

Beverwijkse Bazaar
Shop, eet & laat u verrassen! De Bazaar, een kleurrijke combinatie van outlets, winkels, kramen en food stands. U vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die u moet ervaren! Coole gadgets, sneakers, fashion, woon- & interieurartikelen, telefoonreparatie & -accessoires, beauty specialisten en entertainment voor de kids. U vindt het allemaal op De Bazaar. In de Goudsouk vindt u 22 juweliers in een bijzondere ambiance. Een van Europa’s belangrijkste handelsplaatsen voor goud, waar u hoogwaardige kwaliteit goud kunt kopen. Ook kunt u hier uw sieraden laten repareren of zelfs uw eigen ontwerp laten maken. De Bazaar heeft 16 hallen, 2 buitenmarkten, een kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en de Bazaar Food Hal. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer.

Datum : zaterdag 25 januari, 28 maart, 30 mei, 25 juli,  24 oktober 2020.

Prijs : 30,00 p.p.


Brussel en de Serres van Laken
We gaan eerst op weg naar de Serres van Laken. Het duurde ruim twintig jaar voordat de Serres van Laken klaar waren. Ondertussen werden de meest zeldzame bloemen en bomen van over heel de wereld vergaard door de tuiniers van koning Leopold III. Slechts drie weken per jaar, tijdens de bloeiperiode worden de serres opengesteld, en kan iedereen komen meegenieten van de betoverende kleuren en bedwelmende parfums. Zelfs de meest ervaren botanisten vallen hier van de ene verbazing in de andere. Rond de middag rijden we naar het centrum van Brussel. Brussel is niet alleen de hoofdstad van het koninkrijk België, maar ook van Europa. De stad is kosmopolitisch en lekker eten behoort nu eenmaal tot haar tradities. Brussel heeft dan ook een heel eigen stijl en manier van leven, soms eigenzinnig en soms onverzettelijk, dan weer rustig en rationeel. Maar altijd even sympathiek.

Uiteraard zijn er de Grote Markt, het Atomium, Manneken-Pis, geuze en kriek, Brusselse wafels en pralines….

We gaan om 18.00 retour.

Data : zaterdag 18 april en dinsdag 28 april 2020.

Prijs : € 35,00  p.p. inclusief entree De Serres van Laken.

 

Brugge
Brugge is vooral bekend als een historische stad met veel cultureel erfgoed. Het historisch centrum is goed geconserveerd. Het huidige uitzicht van de binnenstad werd echter sterk beïnvloed door de belangstelling voor de neogotiek in de 19e eeuw. Veel gebouwen werden toen verfraaid, gerestaureerd of herbouwd in een neogotische stijl. De reien, de geschiedenis, de archeologische vondsten, maar ook de winkelstraten lokken dagelijks heel wat mensen naar deze stad. Per paardenkoets, met City-Tourbusjes of met bootjes op de reien kan de Brugse binnenstad verkend worden.

Om 18.00 uur rijden we retour.

Data : zaterdag 30 mei en woensdag 2 september 2020.

Prijs : € 32,00 p.p..

 

Rotterdam en/of Markthal
De vorm van het gebouw de Markthal is bijzonder, maar de binnenkant doet daar niets aan onder!
Kunstenaar Arno Coenen creëerde het grootste kunstwerk in Nederland: de Horn of Plenty. Met
haar heldere kleuren is het niet vreemd dat het ook wel de Sixtijnse kapel van Rotterdam wordt genoemd.
Hoewel je er eigenlijk alle verse producten kunt kopen op de markt zijn er ook winkeltjes en restaurantjes. De binnenstad van Rotterdam is op loopafstand, even als de waterbus en rondvaartboten.

We rijden retour om 18.00 uur.

Data : woensdag 22 april, zaterdag 4 juli en vrijdag 23 oktober 2020.

Prijs : € 27,50 p.p..

 

Dagtocht Wintertocht
Op deze winterdagen hebben we weer een mooie dagtocht voor u in petto. Deze verrassingsreis blijft tot het laatst geheim. Bent u wel in voor deze verrassing.Boek dan snel.

Prijs : € 75,00 p.p. incl. koffie met gebak,koffietafel, diner en ?.

Datum : dinsdag 21 januari 2020.

 

Brussel
We gaan naar het centrum van Brussel. Brussel is niet alleen de hoofdstad van het koninkrijk België, maar ook van Europa. De stad is kosmopolitisch en lekker eten behoort nu eenmaal tot haar tradities. Brussel heeft ook een heel eigen stijl en manier van leven, soms eigenzinnig en soms onverzettelijk, dan weer rustig en rationeel. Maar altijd even sympathiek. Uiteraard zijn er de Grote Markt, het Atomium, Manneken-Pis, geuze en kriek, Brusselse wafels en pralines... (allemaal musts!). Op zaterdag 15 augustus is er een bloementapijt van 75 meter lang en 24 meter breed te bewonderen. De bloementapijt wordt om de 2 jaar op de Grote Markt geïnstalleerd. De eerste editie vond plaats in 1971. De Grote Markt wordt niet voor niets “Het mooiste plein ter wereld”genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.

We gaan om 18.00 retour.

Data : zaterdag 18 april, dinsdag 28 april en zaterdag 15 augustus 2020.

Prijs : € 32,50 p.p.

 

Maastricht
Maastricht is één van de oudste steden van Nederland en dat ziet u direct wanneer u door de historische binnenstad wandelt met volop historie, kunst en cultuur. Kerken, stadsmuren, monumentale herenhuizen en uitgestrekte pleinen vloeien moeiteloos samen met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. Wanneer je midden op het Vrijthof staat en om je heen kijkt, je haast vergeet dat je in Nederland bent? Misschien ook wel omdat dit het culturele hart van de stad is. De plek waar het theater, een museum en mooie kerken aan grenzen. En het mooie is... u kunt het hele centrum wandelend bekijken.

We rijden retour om 18.00 uur naar de uitstapplaatsen.

Data : vrijdag 5 juni en zaterdag 29 augustus 2020.

Prijs :. € 33,50 p.p.


Soldaat van Oranje
De langst lopende musical ooit. Heeft u deze musical nog niet gezien dan is dit misschien u laatste kans.

Data : zondagmiddag 22 maart, zaterdag 11 april, woensdag 20 mei 2020.

Prijs : € 69,00 p.p. - € 110,00 p.p. incl. entree.                                               


Anastasia 
Nederland kan kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van deze Broadway-musical. Boek nu en wees zeker van de beste plaatsen!

Datum : woensdag 12 februari 2020(volgeboekt)

Prijs : premium € 102,00, 1e rang € 89,00, 2e rang € 76,00, 3e rang € 65,00 p.p..

Datum : zondagmiddag 29 maart 2020

Prijs : premium € 114,00, 1e rang € 102,00, 2e rang € 89,00, 3e rang € 78,00, 4e rang € 60,00 p.p..


Toppers in concert  in AHOY 2020
THEMA EN DRESSCODE 2020
Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden. De dresscode van 2020 is Christmas Red & Snowy white.
Het grootste meezingfestijn begint om 20.30 uur.

Prijs:  staanplaatsen arena en vervoer € 105,00, 1e rang en vervoer  € 107,50, 2e rang en vervoer € 92,50(UITVERKOCHT), alleen vervoer € 25,00 p.p..

Datum: woensdag 23 december 2020.


Holland zingt Hazes
Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland. Beleef samen met de vele grote Nederlandse topartiesten het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE!
Dit concert is in de Ziggo Dome in Amsterdam en aanvang om 20:00 uur en einde rond 22.30 uur.

Datum : zaterdag 14 maart 2020

Prijs : veld € 112,50 p.p., ring 1 zit € 112,50 p.p., ring 2 zit € 95,00 p.p., alleen vervoer € 33,00 p.p..

 

Musical Tina Turner
De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Datum: woensdag 25 maart 2020 20.00 uur

Prijs: premium € 104,00 1e rang € 91,00 p.p./2e rang € 80,00 p.p./3e rang € 54,00 p.p.

Datum: zondagmiddag 24 mei 2020 14.00 uur

Prijs: premium € 131,50 1e rang € 118,00 p.p./2e rang € 106,00 p.p./3e rang € 63,50 p.p.

 

Muziekmiddag Kaasboerin         
We rijden naar Mol-Postel waar u wordt ontvangen met een diner. Na het diner begint de muziekmiddag.  Na afloop krijgt u een broodmaaltijd. Om 19.00 uur rijden we weer naar de uitstapplaatsen.

19 december 2019 met o.a. Mieke, David Vandijck, Bandit, Maarten Cox, Wim Quirijnen, Stardancers Showballet.

Prijs : € 59,50 p.p..

23 januari 2020 met o.a. Sergio, Marjan Berger, Danny & Marleen, Harry Francis, Nikolini Magic, The Star Dancers.

Prijs : € 65,50 p.p.

1 april 2020 met o.a. Hein Simons, Mieke, Kurt Crabbe, Luc van Meeuwen, Arthuro Cardini

Prijs : € 77,50 p.p.

 

Diergaarde Blijdorp te Rotterdam
Begin hier je ontdekkingsreis door een van Europa's mooiste dierentuinen. Ontmoet bijzondere dieren in een natuurlijke omgeving. Dagje uit voor jong & oud!  Om 17.00 uur rijden we naar uitstapplaatsen.

Datum : zaterdag 23 mei 2020.

Prijs : € 47,50 per persoon incl. entree

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.