Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:                                                                

Toppers in concert
De Toppers Jeroen, Rene, Jan en Gerard en hun special guests zingen de wildste wereldhits en het natuurlijk het allerbeste van eigen bodem!  Het grootste meezingfestijn begint om 20.30 uur.
Prijs: Veldkaart incl. vervoer € 105,00, goldzone 1 incl.vervoer € 93,00 en alleen vervoer € 32,50 p.p..
Data: vrijdag 25 mei 2018 alleen vervoer en op zaterdag 26 mei 2018 veldkaarten, goldzone 1 en alleen vervoer


Margriet Winter Fair
Er zijn diverse workshops en in het Margriet Theater treden diverse bekende artiesten op.
In de vele“winkeltjes” is er uitgebreid te shoppen en de laatste mode volgt u op de voet bij de diverse modeshows tijdens het festival. De columnisten van Margriet zijn ook aanwezig, die kunt u in levende lijve ontmoeten.
Prijs: € 33,00 per persoon sneldiensthaltes, € 35,00 per persoon overige haltes , € 20,00 p.p. Alleen vervoer ,€ 75,00 Vervoer en VIP kaart
Data: dagelijks van 17 november tot en met 23 november 2017.

Musical On your Feet over het leven van Gloria Estefan
The Rhythm Is Gonna Get You!

On Your Feet! de opvolger van The Bodyguard is vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De succesvolle Broadway-show over het leven van ‘Queen of Latin Pop’ Gloria Estefan en haar man en producer Emilio. Samen bereikten zij de absolute wereldtop met hits als ‘Conga’, ‘1-2-3’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Dr. Beat’. Deze musical bruist van de energie, levenslust en latin spirit. ‘Get ready to conga’!
Haar stem. Zijn droom. Hun verhaal.
On Your Feet! vertelt het waargebeurde verhaal van Gloria en Emilio op hun weg naar de top. Twee muzikale grootheden die bleven geloven in hun talent en in elkaar. Samen verkochten ze meer dan 100 miljoen albums en wonnen vele Grammy’s. Als hun tourbus verongelukt raakt Gloria zwaar gewond. Maar haar doorzettingsvermogen en Emilio’s aanmoedigingen helpen Gloria weer ‘on her feet’.
Na Broadway als eerste in Nederland
On Your Feet! is gecreëerd door Jerry Mitchell (Grease, Hairspray en Kinky Boots), Sergio Trujillo (Flashdance en Jersey Boys) en Alexander Dinelaris (The Bodyguard). Samen staan deze 3 Broadway-grootheden garant voor talloze awards. Na het grote succes in de VS komt deze hit show als eerste naar Nederland. Geniet hier van een Nederlandse sterrencast met o.a. Vajèn van den Bosch (Gloria) en Jim Bakkum afwisselend met Tommie Christiaan (Emilio). Dit wil je niet missen, in het Beatrix Theater Utrecht!
Data: zondag 19 november, woensdag 20 december 2017, zondag 28 januari, woensdag 28 februari 2018.
Prijs:
1e rang € 85,00 p.p.
2e rang € 79,00 p.p.
3e rang € 75,00 p.p.
 

Disney’s The Lion King
Koning der Musicals.Bereid je voor op een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Zet al je zintuigen op scherp voor Disney’s The Lion King,de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Reserveer nu!
Onbeschrijflijk mooi verhaal
Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.
Overtreffende trap van musical
Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Deze musical trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.
Datum : dinsdag 14 november 2017
Prijs : premium € 110,00, 1e rang € 95,00, 2e rang € 85,00, 3e rang € 75,00 p.p..
Data : vrijdagavond 2 maart en zondagmiddag 6 mei 2018
Prijs : 1e rang € 110,00, 2e rang € 105,00, 3e rang € 95,00 p.p..
 

Kerstmarkt Dortmund
De kerstmarkt in Dortmund wordt vaak omschreven als de grootste in Duitsland. Er zijn meer dan 300 kraampjes en heel veel ambachten te bewonderen. Daarnaast is er ook een breed aanbod aan eten en drinken. Een wandeling doorheen de Weihnachtsmarkt van Dortmund kan niet zonder de typische Dortmund glühwein en zonder de vele andere speciale drankjes. Er is een speciale beker verkrijgbaar op de markt voor de warme wijn . (verzamelobject voor verzamelaars met ieder jaar andere thema). Langs de kerstmarkt van Dortmund zijn er verschillende kerken te zien.
We rijden om 18.00 uur weer retour naar de uitstapplaatsen
Prijs : € 25,00 p.p.
Data : 2, 11 en 19 december 2017

Kerstmarkt Essen
De kerstmarkt telt wel 250 leuk gedecoreerde kraampjes en geven ook culinaire verlokkingen uit verschillende werelddelen.
Onder een fonkelend net van 450000 lichtjes is deze kerstmarkt zeer mooi verlicht. Ook de middeleeuwse markt is de moeite waard. Bij de ‘Hohe Dom’ worden door toneelspelers een kerstspel opgevoerd. Bij het groot wiel ” Bellevue” geeft dit alles nog een groot kerstgevoel en mooi zicht op de kerstmarkt.
Op de markt zijn veel culturen vertegenwoordigd. Zo staan er mensen uit Cuba, Afrika en Rusland. De lichtwegen door de stad wijzen je de weg!
Waarom de kerstmarkt van Essen
• Populaire kerstmarkt. Aanrader is de middeleeuwse kerstmarkt
• De grootste kerstboom
• Leuke winkels in Essen o.a. een zeer grote Primark
We rijden om 17.45 uur weer retour naar de uitstapplaatsen. Behalve op 9 december dan rijden we later retour.
Prijs : € 25,00 p.p.
Data : 27 november , 2, 6, 9, 12, 16, 20, 22 december 2017

Muziekmiddag Kaasboerin
De gezelligste muziekmiddagen met bekende artiesten vinden we bij de Kaasboerin
8 en 16 november 2017 met Frank & Christel Galan-Sandrine-Bandit-Havenzangers-Kurt Crabbé.
16 november is op dit moment volgeboekt.
Muziekmiddag “Een show vol muziek”
Prijs € 57,00 incl. 3-gangen diner en broodmaaltijd.
We rijden om 19.00 uur retour naar de uitstapplaatsen
 

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.