Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:

2e paasdagtocht

Deze verrassingsreis is natuurlijk weer op zijn Paasbest. Het programma blijft
tot op het moment van vertrek “mysterieus”.

Datum : maandag 22 april 2019.

Prijs : € 89,00 p.p. incl. koffie met gebak, lunch, diner, verrassing

Keukenhof

Keukenhof is dé plek waar de lente echt losbarst. Ieder jaar weer wordt het park omgetoverd tot een bloemenpracht van ruim 32 hectare vol bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen.

Om 18.00 uur rijden we weer terug.

Prijs : € 39,50

Data : woensdag 3 april, zaterdag 13 april (bloemencorso), donderdag 2 mei en vrijdag 10 mei 2019.

2e pinksterdagtocht

Blijven we deze keer in eigen land of gaan we misschien de grens over?
En welke grens dan? Wij gaan tot onze uiterste grens om weer een leuke,
boeiende of ontspannende reis voor u samen te stellen.

Datum : maandag 10 juni 2019.

Prijs : € 89,00 p.p. incl. koffie met gebak, lunch, diner, verrassing.

Keukenhof

Keukenhof is dé plek waar de lente echt losbarst. Ieder jaar weer wordt het park van kasteel weer omgetoverd in een bloemenpracht van ruim 32 hectare vol bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Een overweldigende kleurenpracht. Een lust voor het oog, net als de unieke bloemenshows in de diverse paviljoens. Voor tuinliefhebbers en “fijn-een-dagje-uit-mensen”. Inspiratie en ontspanning in een prachtige historische parkomgeving met een totaal van 15 kilometer aan wandelpaden. Om 18.00 uur rijden we weer terug.

Prijs : € 39,50 incl. entree.

Concert John de Bever & Marianne Weber

Ze geven hun enige concert samen van 2019 in misschien wel een van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Het wordt een compleet nieuwe show waar nu al over gesproken wordt. Marianne & John vieren groots het levenslied. Het wordt een avond vol hits, verrassingen en nog veel meer met natuurlijk na het concert de afterparty!

Datum : maandag 13 mei 2019.
Prijs : gouden rang € 79,00 p.p., 1e rang € 64,00 p.p.

Libelle Zomerweek 2019

Op donderdag 23 mei gaat de Libelle Zomerweek van start op het Almeerder strand. T.e.m. woensdag 29 mei kunt u terecht op de ruim 1,5 kilometer lange  strandboulevard. De exposanten zijn weer aanwezig met de laatste trends op het gebied van : beauty, voeding, lifestyle,  decoratie, woon- en tuinproducten, muziek, boeken, enzovoorts. Tijdens deze week treden er diverse artiesten op. Er zijn ook voldoende eet- en drinkgelegenheden. Om 18.00 uur vertrekken wij weer vanuit Almere, op zaterdag en zondag rijden we om 17:00 uur terug.
Zondag rijden we geen sneldienst. Sneldienst opstapplaatsen zijn St. Willebrord kantoor en Breda Transferium Ettensebaan.

Prijzen

€ 25,00 p.p. sneldienst alleen vervoer/€ 27,00 p.p. overige halte alleen vervoer
€ 35,00 p.p. sneldienst entree en vervoer/ 37,00 p.p.p sneldiensthalte entree en vervoer

Data:   Dagelijks van donderdag 23 mei tot en met woensdag 29 mei 2019.

Musical :Soldaat van Oranje

Deze musical is het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in mei 1940 Nederland binnenvallen vlucht de jonge Erik naar Engeland. Dilemma’s, de keuzes, vriendschappen en liefde, de oorlog zet alles op zijn kop. Erik is betrokken bij de bombardementen op Duitsland en smokkelt zendapparatuur naar ons land. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt nog tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde voor zijn verzetswerk.

Al op 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. De voorstelling is in een 360 graden draaiende theaterzaal op het voormalig militaire vliegveld Valkenburg en je wordt als het ware het verhaal ingetrokken.

Datum:   zondagmiddag 19 mei 2019 en zatermiddag 29 juni 2019 Musical begint om 14.00 uur.

Prijs:   1e rang € 110,00, 2e rang € 98,00, 3e rang € 65,00 p.p..

Festival Votown

Na bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem zingen deze dag tussen 15:00 uur en 23:00 uur, wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. VOTOWN FESTIVAL 2019 belooft een spectaculaire editie te worden.
Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. Deze edities van VOTOWN FESTIVAL brengt onder anderen Jan Smit, 3JS, Guus Meeuwis, Peter Beense, Django Wagner, Pascal Redeker en Hircus Circus naar Volendam.

Prijs : € 59,00 p.p. incl. entree.

Datum : zaterdag 29 juni 2019.

Andre Hazes NIEUW!!!

De Ahoy-concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. André stond in oktober 2017 voor het eerst in Rotterdam Ahoy. Een succes dat direct leidde tot de aankondiging van een tweede serie concerten in 2018. Ook de tweede concertreeks was snel uitverkocht. Het kan dan ook dan niet anders dan de concertreeks in 2019 een vervolg krijgt, uiteraard met een gloednieuw concert.

Datum : vrijdag 18 oktober 2019.

Prijs : 1e rang staanplaatsen € 97,00 p.p., 1e rang zitplaatsen € 97,00 p.p.,

2e rang zitplaatsen € 87,00 p.p.

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.