Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:

Muziekmiddag

We vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen voor een gezellige Muziekmiddag.
met Bobby Prins, Dennie Damaro en Gery.
Voor vertrek sluiten we de middag af met 2 broodjes en een kopje koffie.

Datum : donderdag 7 februari 2019
Prijs : € 44,50 incl. vervoer, warme 3-gangenmenu, muziekmiddag en 2 broodjes met koffie.

2e paasdagtocht

Deze verrassingsreis is natuurlijk weer op zijn Paasbest. Het programma blijft
tot op het moment van vertrek “mysterieus”.

Datum : maandag 22 april 2019.

Prijs : € 89,00 p.p. incl. koffie met gebak, lunch, diner, verrassing

Keukenhof

Keukenhof is dé plek waar de lente echt losbarst. Ieder jaar weer wordt het park omgetoverd tot een bloemenpracht van ruim 32 hectare vol bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen.

Om 18.00 uur rijden we weer terug.

Prijs : € 39,50

Data : woensdag 3 april, zaterdag 13 april (bloemencorso), donderdag 2 mei en vrijdag 10 mei 2019.

2e pinksterdagtocht

Blijven we deze keer in eigen land of gaan we misschien de grens over?
En welke grens dan? Wij gaan tot onze uiterste grens om weer een leuke,
boeiende of ontspannende reis voor u samen te stellen.

Datum : maandag 10 juni 2019.

Prijs : € 89,00 p.p. incl. koffie met gebak, lunch, diner, verrassing.

Muziekmiddag met o.a. Bobby Prins

We vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen voor een gezellige Muziekmiddag. Deze is niet bij de Kaasboerin!!

U wordt ontvangen met een 3-gangenmenu. Na de warme lunch begint de muziekmiddag met Bobby Prins, Dennie Damaro en Gery. Voor vertrek sluiten we de middag af met 2 broodje en een kopje koffie. Deze muziekmiddag vindt niet plaats bij de kaasboerin.

Datum : donderdag 7 februari 2019.

Prijs : € 44,50 p.p. incl. warme 3-gangenmenu, muziekmiddag en  2 broodjes met koffie.

Huishoudbeurs 2019 ! “mis het niet”

Van zaterdag 16 februari t/m 24 februari 2019 vindt weer het grootste vriendinnenfeest van Nederland plaats in Amsterdam RAI : Huishoudbeurs 2019.

Bent u al eerder op de Huishoudbeurs geweest? Dan weet u dat u ook dit keer weer kunt genieten van diverse artiesten, leuke aanbiedingen en vooral “shoppen , shoppen en shoppen” met je vriendinnen. Mannen zijn natuurlijk ook welkom.

Wist u dat er ruim 450 verschillende exposanten deelnemen? Dat betekent heel veel producten binnen handbereik, om te passen, te proeven en te proberen.

De negenmaandenbeurs is van 20 t/m 24 februari 2019. U kunt dan ook de Huishoudbeurs bezoeken en andersom.

We rijden om 18.00 uur retour naar de uitstapplaatsen. Op zaterdag en zondag om 17.30 uur.

Data : zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari 2019.

Prijs : € 35,00 sneldiensthaltes (Breda Transferium, St. Willebrord kantoor),

€ 37,00 overige haltes, € 25,00 alleen vervoer sneldiensthaltes, € 27,00 alleen vervoer overige haltes.

Keukenhof

Keukenhof is dé plek waar de lente echt losbarst. Ieder jaar weer wordt het park van kasteel weer omgetoverd in een bloemenpracht van ruim 32 hectare vol bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Een overweldigende kleurenpracht. Een lust voor het oog, net als de unieke bloemenshows in de diverse paviljoens. Voor tuinliefhebbers en “fijn-een-dagje-uit-mensen”. Inspiratie en ontspanning in een prachtige historische parkomgeving met een totaal van 15 kilometer aan wandelpaden. Om 18.00 uur rijden we weer terug.

Prijs : € 39,50 incl. entree.

Concert John de Bever & Marianne Weber

Ze geven hun enige concert samen van 2019 in misschien wel een van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Het wordt een compleet nieuwe show waar nu al over gesproken wordt. Marianne & John vieren groots het levenslied. Het wordt een avond vol hits, verrassingen en nog veel meer met natuurlijk na het concert de afterparty!

Datum : maandag 13 mei 2019.
Prijs : gouden rang € 79,00 p.p., 1e rang € 64,00 p.p.

Andre Hazes NIEUW!!!

De Ahoy-concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. André stond in oktober 2017 voor het eerst in Rotterdam Ahoy. Een succes dat direct leidde tot de aankondiging van een tweede serie concerten in 2018. Ook de tweede concertreeks was snel uitverkocht. Het kan dan ook dan niet anders dan de concertreeks in 2019 een vervolg krijgt, uiteraard met een gloednieuw concert.

Datum : vrijdag 18 oktober 2019.

Prijs : 1e rang staanplaatsen € 97,00 p.p., 1e rang zitplaatsen € 97,00 p.p.,

2e rang zitplaatsen € 87,00 p.p.

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.