Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:                                                                

Huishoudbeurs 2018 ! “mis het niet”

Van 17 februari t/m 25 februari 2018 vindt weer het grootste vriendinnenfeest van Nederland plaats in Amsterdam RAI : Huishoudbeurs 2018.

Bent u al eerder op de Huishoudbeurs geweest? Dan weet u dat u ook dit keer weer kunt genieten van diverse artiesten, leuke aanbiedingen en vooral “shoppen , shoppen en shoppen” met je vriendinnen. Mannen zijn natuurlijk ook welkom.

Wist u dat er ruim 450 verschillende exposanten deelnemen? Dat betekent heel veel producten binnen handbereik, om te passen, te proeven en te proberen.

De negenmaandenbeurs is van 21 t/m 25 februari 2018. U kunt dan ook de Huishoudbeurs bezoeken en andersom.

De bussen rijden om 18.00 uur retour naar de uitstapplaatsen. Op zaterdag en zondag om 17.30 uur.

Prijs : € 33,00 sneldiensthaltes (Breda Transferium, St. Willebrord kantoor), € 35,00 overige haltes,

€ 20,00 alleen vervoer sneldiensthaltes, € 22,00 alleen vervoer overige haltes.

 

Gezondheidsbeurs

Op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle?
Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 1 of 2 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht, met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie.

Meet & Greet met motiverende sprekers, sfeervolle paviljoens, actieve workshops, smakelijke proeverijen, de nieuwste trends en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Bekende Nederlanders, bloggers, coaches, trainers en experts geven raad. Met interactieve demonstraties en advies. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Leer koken (en daarna culinair genieten) van topkoks in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst rond eHealth. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Het gezondste dagje uit voor mensen met gezond verstand!
Om 17.00 uur vertrek vanuit Utrecht.

Prijs : € 30,00 p.p. incl. entree/alleen vervoer € 22,50 p.p.

Data : donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2018

 

Ladies of Soul in 2018 opnieuw in Ziggo Dome!

Viert haar 5-jarig jubileum!
Ben jij er dit jaar tijdens hun grootse jubileumconcert weer bij? Trijntje treedt deze jubileumeditie niet meer op als een van de ladies, maar schittert als very special guest. Speciaal voor deze jubileumeditie onderbreekt zij haar, voor volgend jaar geplande, Nederlandstalige tournee om het publiek toch te kunnen laten genieten van haar stem. Dat Glennis, Berget, Edsilia en Candy hun krachten bundelen voor Ladies of Soul zorgde in het verleden al voor 11 uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg!

Prijs : veldplaatsen € 75,00 p.p./1e rang zitplaatsen € 97,00 p.p./2e rang zitplaatsen € 70,00 p.p./

Alleen vervoer € 27,50 p.p.

Datum : zaterdag 24 maart 2018

 

Musical On your Feet over het leven van Gloria Estefan

The Rhythm Is Gonna Get You!
On Your Feet! de opvolger van The Bodyguard is vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De succesvolle Broadway-show over het leven van ‘Queen of Latin Pop’ Gloria Estefan en haar man en producer Emilio. Samen bereikten zij de absolute wereldtop met hits als ‘Conga’, ‘1-2-3’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Dr. Beat’. Deze musical bruist van de energie, levenslust en latin spirit. ‘Get ready to conga’!

Haar stem. Zijn droom. Hun verhaal.
On Your Feet! vertelt het waargebeurde verhaal van Gloria en Emilio op hun weg naar de top. Twee muzikale grootheden die bleven geloven in hun talent en in elkaar. Samen verkochten ze meer dan 100 miljoen albums en wonnen vele Grammy’s. Als hun tourbus verongelukt raakt Gloria zwaar gewond. Maar haar doorzettingsvermogen en Emilio’s aanmoedigingen helpen Gloria weer ‘on her feet’.

Na Broadway als eerste in Nederland
On Your Feet! is gecreëerd door Jerry Mitchell (Grease, Hairspray en Kinky Boots), Sergio Trujillo (Flashdance en Jersey Boys) en Alexander Dinelaris (The Bodyguard). Samen staan deze 3 Broadway-grootheden garant voor talloze awards. Na het grote succes in de VS komt deze hit show als eerste naar Nederland. Geniet hier van een Nederlandse sterrencast met o.a. Vajèn van den Bosch (Gloria) en Jim Bakkum afwisselend met Tommie Christiaan (Emilio). Dit wil je niet missen, in het Beatrix Theater Utrecht!
Data:  zondag 28 januari, woensdag 28 februari 2018.

Prijs:
1e rang € 85,00 p.p./2e rang € 79,00 p.p./3e rang € 75,00 p.p.

 

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk (voorheen De Zwarte Markt) is met ruim 1000 winkels en kraampjes en 70 restaurantjes een van de grootste overdekte markten van Europa. Met haar 50 nationaliteiten is de Bazaar zeker Multi-cultureel te noemen. Hallen in Oosterse of Arabische sferen, een bouwmarkt, alles is er te vinden. In Goudsouk zijn 18 juweliers te vinden, het gebouw lijkt een goudklomp.

Rond 11:00 uur aankomst in Beverwijk en om 16.30 uur vertrek.

Prijs                :      €   25,00   p.p.   

Data                :       27 januari 2018

 

Hart van de Gelderse Poort.

Met de bus naar de Waalkade voor koffie en appeltaart en gaan genieten van een mooie rondvaart

op een van de drukst bevaren waterwegen van Europa. De talloze schepen zorgen voor een boeiend schouwspel.
Na een prachtige route door de Ooijpolder gaat u aan tafel voor een lunch.
Na de lunch begint de rondrit “van Hoog tot Laag” o.l.v. een gids. Aan het eind van de middag
gaat u  via het dineradres naar de uitstapplaatsen.

Data : donderdag 17 mei en dinsdag 11 september 2018.

Prijs : € 68,00 p.p. incl. koffie met appeltaart, rondvaart, koffietafel, rondrit
met gids, diner.

 

Toppers in concert.

De Toppers Jeroen, Rene, Jan en Gerard en hun special guests zingen de wildste wereldhits en het natuurlijk het allerbeste van eigen bodem!

Het grootste meezingfestijn begint om 20.30 uur.

Prijs:  Veldkaart incl. vervoer € 105,00 (UITVERKOCHT), goldzone 1 incl.vervoer € 93,00 (NOG ENKELE PLAATSEN) en alleen vervoer € 32,50 p.p..

Data: vrijdag 25 mei 2018 alleen vervoer en op zaterdag 26 mei 2018 veldkaarten, goldzone 1 en alleen vervoer

 

Musical :Soldaat van Oranje NIEUWE DATA!!!!

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in mei 1940 Nederland binnenvallen vlucht de jonge Erik naar Engeland. Dilemma’s, de keuzes, vriendschappen en liefde, de oorlog zet alles op zijn kop. Erik is betrokken bij de bombardementen op Duitsland en smokkelt zendapparatuur naar ons land. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt nog tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde voor zijn verzetswerk.
Al op 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. De voorstelling is in een 360 graden draaiende theaterzaal op het voormalig militaire vliegveld Valkenburg en je wordt als het ware het verhaal ingetrokken.

Data:  zondagmiddag 25 februari, zondagmiddag 15 april, zondagmiddag 27 mei 2018.

Prijs:     1e rang € 110,00, 2e rang € 98,00, 3e rang € 65,00 p.p.

 

Disney’s The Lion King

Koning der Musicals.Bereid je voor op een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Zet al je zintuigen op scherp voor Disney’s The Lion King,de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.

Overtreffende trap van musical
Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Deze musical trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

Data : vrijdagavond 2 maart en zondagmiddag 6 mei 2018
Prijs : 1e rang € 110,00, 2e rang € 105,00, 3e rang € 95,00 p.p.

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.