Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:                                                                

Musical Mamma Mia
MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’.

Datum : woensdag 28 augustus (NIEUWE DATUM) 2019 aanvang 20.00 uur.
Prijs: Premium € 87,00/1e rang € 78,00 p.p./2e rang € 69,00 p.p./3e rang  € 52,00 p.p.

Dagtocht Orchideeën Hoeve
We rijden naar Luttelgeest naar de Orchideeën Hoeve, op de heenweg stoppen we voor koffie met gebak. Bij aankomst in Luttelgeest staat er een koffietafel klaar. Daarna kunt u de verre werelddelen ervaren van heel dichtbij! Alle tropenflora en fauna onder één dak. De wondere wereld van vlinders, Lori’s en orchideeën. Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders. U kunt in de zwevende bloementuin wegdromen onder een zee van bloemen. In deze tuin, geïnspireerd op de wereldberoemde kersenbloesemperiode, beleeft u het hele jaar door de lente als nooit te voren. Op de terugweg stoppen we voor een diner.
Data :  zaterdag 21 september en dinsdag 5 november 2019.
Prijs : € 72,50 p.p. incl. koffie met gebak, koffietafel, bezoek orchideeën hoeve en diner.                                    

Beverwijkse Bazaar
Shop, eet & laat u verrassen! De Bazaar, een kleurrijke combinatie van outlets, winkels, kramen en food stands. U vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die u moet ervaren! Coole gadgets, sneakers, fashion, woon- & interieurartikelen, telefoonreparatie & -accessoires, beauty specialisten en entertainment voor de kids. U vindt het allemaal op De Bazaar. In de Goudsouk vindt u 22 juweliers in een bijzondere ambiance. Een van Europa’s belangrijkste handelsplaatsen voor goud, waar u hoogwaardige kwaliteit goud kunt kopen. Ook kunt u hier uw sieraden laten repareren of zelfs uw eigen ontwerp laten maken. De Bazaar heeft 16 hallen, 2 buitenmarkten, een kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en de Bazaar Food Hal. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer.
Data : 28 september en 30 november 2019.
Prijs : 29,00 p.p.

Soldaat van Oranje
De langst lopende musical ooit. Heeft u deze musical nog niet gezien dan is dit misschien u laatste kans.
Data : zaterdagmiddag 16 november (NIEUWE DATUM) en zondagmiddag 15 december (NIEUWE DATUM) 2019.
Prijs : € 65,00 p.p. - € 110,00 p.p. incl. entree. 

Dagtocht Tingieterij en rondvaart
We rijden naar de Tingieterij in Alphen (G) waar we worden ontvangen met koffie en gebak. Gieten, forceren, polijsten? Het zegt u waarschijnlijk (nog) niets, maar na het bezoek aan de tingieterij heeft deze ambacht bijna geen geheimen meer voor u. Na het bezoek rijden we naar het lunchadres. Na de koffietafel maken we een rondvaart door recreatie- en natuurgebied de Gouden Ham. De Gouden Ham ligt tussen de gemeenten van Appeltern en Maasbommel. Het totale gebied bestaat grotendeels uit water met een open verbinding naar de Maas. Het is ontstaan vanuit de zandwinning, waarbij binnen de waterplas drie schiereilanden zijn ontstaan en aan de rand een natuurgebied. Op de terugweg stoppen we voor een diner.

Data : woensdag 28 augustus 2019.
Prijs : € 76,50 p.p. incl. koffie met gebak, bezoek, koffietafel, rondvaart en diner.

Vuurwerk Scheveningen
Dit jaar wordt in successie het Vuurwerkfestijn georganiseerd! Er worden 2 vuurwerkshows afgestoken om 21.45 uur en 22.30 uur. Wij vertrekken laat in de middag vanaf de opstapplaatsen naar Scheveningen waar we rond 18.00 uur aankomen. Hier heeft u de gelegenheid om nog wat te wandelen over de boulevard of het strand of te genieten van de vele terrasjes en leuke restaurantjes. Retour om 23.00 uur

Datum : zaterdag 17 augustus 2019.(NOG ENKELE PLAATSEN)
Prijs : € 26,50 per persoon

Dagtocht Volendam en Marken
De bestemming van de reis is Volendam en Marken. Volendam staat in de hele wereld bekend als het prachtige vissersdorpje aan het IJsselmeer. De prachtige haven, het uitgaansgebied en het IJsselmeer lenen zich perfect voor deze dagtocht. Wij brengen een bezoek aan een kaas- en klompenboerderij waar u wordt ontvangen met koffie met gebak, gevolgd door een rondleiding en proeverij. In aansluiting gebruiken we de lunch. Daarna volgt de rondrit o.l.v. gids. Vervolgens gaan we met de boot van Volendam naar Marken. Marken is een schiereiland met typische houten huisje, hier heeft u nog even vrije tijd voordat we naar het dineradres rijden.
Data : zaterdag 14 september (NOG ENKELE PLAATSEN) 2019.
Prijs : €73,50 p.p. inclusief koffie met gebak, rondleiding kaas -klompenboerderij, proeverij, lunch,rondrit met gids, boottocht naar Marken, diner.

Antiekmarkt Lille
Als echte brocante liefhebber kun je deze echt niet missen. De brocante markt in Lille is de grootste van Europa. Bij l’Esplanade, tegenover de Champ de Mars, vind je vooral veel kleine meubels en prullaria. Op de Boulevard Jean-Baptiste Lebas , omliggende straten en de Rue de Léon Trulin zijn de beroepsantiquairs gevestigd uit Engeland, Bourgondië en Ierland. Dit zijn de echte antiekhandelaren die de grootste garderobekasten, fauteuils tot eettafels verkopen.

Op de Champ de Mars bevindt zich een kermis met wel 200 attracties, die non-stop draaien. Het evenement staat naast brocante namelijk ook in het teken van gezelligheid. Straattheaters, jazz- en popconcerten zorgen voor een plezierige sfeer. Je kunt er ook genieten van de lokale specialiteiten: moules-frites (mosselen en frietjes) als je even wilt bijkomen van al dat slenteren.
We rijden om ca. 20.30 uur rijden we weer terug naar de uitstapplaatsen.
Datum : zaterdag 31 augustus 2019.
Prijs : € 28,00 p.p.


Anastasia NIEUW!!!!
In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van deze Broadway-musical. Boek nu en wees zeker van de beste plaatsen!

Data : woensdag 2 oktober en donderdag 14 november 2019
Prijs : premium € 105,00, 1e rang € 91,00, 2e rang € 78,00, 3e rang € 67,00, 4e rang € 57,00 p.p..
Datum : zondagmiddag 15 december 2019
Prijs : premium € 123,00, 1e rang € 109,00, 2e rang € 94,00, 3e rang € 82,00, 4e rang € 62,00 p.p..
 

Jan en Annie
U kunt genieten van een ouderwets gezellige middag met Jan Keizer en Anny Schilder. Bij binnenkomst rond de klok van 14.00 uur wordt u welkom geheten met koffie of thee een heerlijk stuk fruitgebak en gedurende de middag zult u verwent worden met lekkere hapjes. Met toporkest Summerland in het voorprogramma belooft het een geweldige middag te worden! We rijden om 19.30 uur retour naar de uitstapplaatsen.

Datum : zondagmiddag 3 november 2019
Prijs : € 65,00 p.p. incl. koffie met gebak en diverse hapjes

Dagtocht Zeeuwse lekkernij route
Deze reis is speciaal voor de echte genieters. We rijden door de provincie Zeeland heen naar verschillende locaties, een prachtige route o.l.v. een gids. Op bijna iedere locatie is er wel een Zeeuwse specialiteit te proeven. Tijdens de route staat er een koffietafel voor u klaar. Na de koffietafel gaat de route verder.

We rijden o.a. naar de Oesterij voor een bezoek aan de oesterputten. Tijdens de rondleiding wordt er van alles verteld over de Oestercultuur. We stoppen op de terugweg voor een diner.
Datum : donderdag 26 september 2019.
Prijs : € 72,50 p.p. incl. koffie met bolus, diverse bezoeken en proeverijen, lunch en diner.

Andre Hazes NIEUW!!!
De Ahoy-concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. André stond in oktober 2017 voor het eerst in Rotterdam Ahoy. Een succes dat direct leidde tot de aankondiging van een tweede serie concerten in 2018. Ook de tweede concertreeks was snel uitverkocht. Het kan dan ook dan niet anders dan de concertreeks in 2019 een vervolg krijgt, uiteraard met een gloednieuw concert.

Datum : vrijdag 18 oktober 2019.
Prijs : 1e rang staanplaatsen € 97,00 p.p., 1e rang zitplaatsen € 97,00 p.p.,2e rang zitplaatsen € 87,00 p.p.

NIEUW NIEUW
Jannes en Frans Duijts
Datum : zondagmiddag 12 januari 2020.
Prijs : volgt nog. U kunt alvast een voorinschrijving plaatsen. 

Holland zingt Hazes NIEUW!!!!
Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland. Beleef samen met de vele grote Nederlandse topartiesten het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE!

Dit concert is in de Ziggo Dome in Amsterdam en aanvang om 20:00 uur en einde rond 22.30 uur.
Datum : zaterdag 14 maart 2020
Prijs : veld € 112,50 p.p., ring 1 zit € 112,50 p.p., ring 2 zit € 95,00 p.p., alleen vervoer € 33,00 p.p..

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.