In het centrum van Roosendaal wordt in het kader van het 750 jarige feestjaar de eerste Roosendaalse Boekenmarkt georganiseerd.

De boekenmarkt staat op zaterdag 16 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur midden in het centrum, op de Oude Markt en de Dr. Brabersstraat.

Roosendaal heeft met de Boekenmarkt een mooie aanvulling op een breed aanbod van evenementen en activiteiten.

De Roosendaalse Boekenmarkt omvat 88 standaard marktkramen van 4 meter met bovenzeil. Bereikbaarheid per trein en auto zijn goed geregeld. Het station is op enkele minuten loopafstand, en in het stadscentrum zijn meerdere parkeerterreinen en -garages te vinden. Kortom, een mooie locatie voor de Boekenmarkt.

De organisatie streeft naar een kwalitatieve boekenmarkt. Het dumpen van boeken is daarom niet toegestaan. We zien zeker potentie in een kwalitatieve boekenmarkt, en zien dan ook toe op de wijze waarom de kramen worden ingericht. In samenspraak met elkaar kunnen we de Roosendaalse Boekenmarkt gelijk goed op de kaart zetten.

 

Huur van een kraam, incl. BTW:

1 kraam:        €   37,50                                2 kramen:      €   67,50
3 kramen:      €   90, -                                  4 kramen:      € 115,-

Logistiek is het zo geregeld dat iedereen eenvoudig de kraam kan bereiken met de auto, echter parkeren zal op een terrein dienen te gebeuren, op redelijke loopafstand van de Boekenmarkt.