Roosendaalse Wielerzomer bijna van start

Op zondag 7 juli gaat de Roosendaalse Wielerzomer van start met de Wielerronde van Nispen. Deze zomer zijn er nog veel meer evenementen te vinden voor alle wielrenliefhebbers. Lees alles over deze wielerevenementen in dit blog!

 

 

 

 

 

 

 

De Halve Marathon kleurt de binnenstad van Roosendaal

Op zondag 23 juni wordt de binnenstad gekleurd door de Halve Marathon van Roosendaal. Honderden sporters komen samen voor deze sportieve uitdaging. Het hoofdevenement is de Cloetta Halve Marathon. Daarnaast zijn er ook nog andere onderdelen waar je aan mee kunt doen. Lees snel verder voor meer informatie over de Halve Marathon van Roosendaal!

 

 

 

 

Kom happen en stappen in het Pinksterweekend!

Een van de leukste aspecten van het voorjaar en de zomer zijn de gezellige foodfestivals die worden georganiseerd. Met Pinksteren kun je in de binnenstad van Roosendaal traditiegetrouw genieten van het HapStap Festival. Op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni kun je drie dagen lang verschillende culinaire hoogstandjes komen proeven tegen een leuk prijsje.

 

 

 

 

Kom genieten van de Jaarmarkt in Roosendaal!

Op zondag 26 mei staat de binnenstad van Roosendaal volledig in het teken van de Jaarmarkt. Tijdens deze Jaarmarkt slaan lokale ondernemers de handen ineen met handelaren uit heel Nederland om een fantastische markt neer te zetten. We vertellen je meer over deze gezellige dag in deze blog.

 

 

Vier Koningsdag 2019 in Roosendaal!

Heel het land viert zaterdag Koningsdag! Ondanks dat de weersvooruitzichten er niet al te best uit zien, is het een gezellige dag om erop uit te gaan. En waar kun je dat beter vieren dan in je eigen stad? Er is op Koningsdag volop te doen in Roosendaal. Er zijn activiteiten voor jong en oud, georganiseerd door Oranjestichting Roosendaal. We zetten de leukste dingen om te doen voor je op een rij!