Lezing Henk van Straten
‘ Van Gogh sneed hier nooit een oor af ’ is een subtiel maatschappelijke beladen novelle. Een huiveringwekkende thriller die zicht afspeelt in Nuenen. Het spannende gijzelingsdrama vormt de start van een nieuwe literaire traditie .

Met ‘ Van Gogh sneed hier nooit een oor af ’ schreef Henk van Straten het eerste Brabants Boek Present. Lezers in Brabant die voor € 12,50 boeken aanschaffen in de boekwinkel krijgen het geschenk van zaterdag 7 t/m 15 september 2019 gratis mee. Doel is om Brabant literair toptalent een kans te geven nieuw werk te schrijven, bedoeld voor een groot publiek in de provincie. Van Straten is de perfecte ambassadeur va het Brabantse schrijverslandschap. Hij spreekt een breed publiek aan van literaire lezers, leeftijdsgenoten en jongeren. Dit doet hij met een geheel eigen stijl, een eigen presence.

Henk van Straten (1980) schrijft romans en journalistiek. Hij werkte voor o.a. Volkskrant Magazine, Esquire, Linda en Elle. Tot driemaal toe werd hij genomineerd voor de BGN literatuurprijs en stond hij op longlist van de Librisliteratuurprijs. Met zijn romans ‘ Wij zeggen hier niet halfbroers ’ en ‘ Berichten uit het tussenhuisje ’ is hij een van de meest toonaangevende schrijvers van zijn generatie


Begin: 12-09-2019 20:00:00
Ticket: € 5,- / Vrienden van De Witte Roosen en scholieren GRATIS

Bibliotheek VANnU

Markt 54A
4701 PH Roosendaal
info@bibliotheekvannu.nl

www.bibliotheekvannu.nl