South African Road - Trip Good Hope
Vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans gebracht door het Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa-zangeressen en Zuid-Afrikaanse muzikanten. Oogstrelende kostuums en een prachtig videodecor met minidocumentaires over het dagelijkse leven van de koorleden, maken het plaatje compleet.

Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons. Geboorte, liefde, dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet, hoop: het zijn universele gevoelens. Maar waar hoop je op als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is? Laat je onderdompelen in een pure en oprechte Zuid-Afrikaanse belevenis.

Begin: 15-11-2019 20:00:00
Ticket: € 32,00