Combibezoek Commandomuseum en Tongerlohuys
In het kader van ‘75 jaar bevrijding Roosendaal’ is er vanaf 13 juni 2019 tot en met 19 januari 2020 een tentoonstelling in het Tongerlohuys. Op geselecteerde dagen is er de mogelijkheid om ook een bezoek te brengen aan het Commandomuseum. Dit unieke combiticket is te koop bij VVV Roosendaal. Belangstellenden dienen zich minimaal twee weken van tevoren aan te melden.

Combibezoek
Dit unieke ticket geeft toegang tot de tentoonstelling in het Tongerlohuys en het Commandomuseum, wat is gevestigd op het terrein van de Engelbrecht van Nassaukazerne. De dag begint met een rondleiding om 10.30 uur in het Commandomuseum. Hier is de ‘Historische collectie’ te zien, waarin de geschiedenis van het Korps Commandotroepen en zijn stamonderdelen wordt tentoongesteld. Vanaf 13.30 uur kan er in het Tongerlohuys een kopje koffie of thee worden genuttigd en de tentoonstelling worden bezocht.

Data
• Dinsdag 03 december

Op deze specifieke dagen is het mogelijk om het Tongerlohuys en het Commandomuseum op dezelfde dag te bezoeken.

Voorinschrijven
Belangstellenden dienen zich minimaal twee weken voorafgaand aan het bezoek in te schrijven. Dit in verband met identificatieplicht, het commandomuseum bevindt zich immers op militair terrein. Voor een bezoek aan het Commandomuseum is een geldig legitimatiebewijs verplicht (geen rijbewijs). Dit unieke combinatieticket kost slechts €7,50 en bestaat uit een rondleiding, een tentoonstelling en een kopje koffie of thee. Inschrijven dient in de winkel van VVV Roosendaal te worden gedaan, neem hiervoor een paspoort of identiteitskaart mee. Voor meer info over het combiticket: VVV Roosendaal, Markt 71, Roosendaal, tel. 0165554400.

Begin: 03-12-2019 10:30:00
Ticket: €7,50

Historische Collectie Korps Commandotroepen

Parabaan 10
4706 CN Roosendaal